Bemutatkozás

gran holding hungary zrt

kik vagyunk? bemutatkozunk

Mit lehet rólunk tudni? Mivel foglalkozunk? Milyen megoldásokat kínálunk?

A Gran Holding Hungary Zrt. megalapítása során az emúlt 15 év tapasztalira támaszkodtunk. 2020-ig a fő vevőkörünket magánszemélyek alkották, viszont 2021-ben eljött az idő, hogy nyissunk a vállalozások irányába is.
 
A saját problémáink megoldására kifejlesztettünk egy szoftvert, amivel a cégek munkafolyamatait, az ügyfelek kezelését és az üzletkötők munkáját sokkal egyszerűbbé, gördülékenyebbé tudjuk tenni. A program készítése közben világossá vált számunkra, ez nem csak minket érint. Sok vállalkozásnak vannak a munkafolyamatok szervezésével nehézségei.
 
A szervezési feladatok nehézségei után sok vállalkozásnak okoz problémát a rengeteg ki- és bejövö számla, bérszámfejtés rendszerezése és könyvelése. Erre is megoldást nyújtunk, így 2021-től könyveléssel is foglalkozunk.
 
Kis-és középvállalkozások részére hálózat megtervezését, kivitelezését és hosszútávú üzemeltetését vállaljuk.
 
Egy cég olajozott működéséhez azonban nem elég csak egy stabil és jól működő hálózat, hanem stabil és jól működő eszközökparkra is szükség van. A Gran Holding Hungary biztosítani tudja ezeket az eszközöket. Bérbe adunk üzleti kategóriás laptopokat és számítógépeket. A bérleti konstrukciónk lehetőséget ad arra, hogy a kezdő vállalkozások is fejlettebb és profibb IT eszközökkel tudjanak indulni.
 
Egy vállalat számára nincs nagyobb érvágás, mint mikor egy számítógép meghibásodik és akár csak egy napra is kiesik a használatból. Ezt a problémát orvosolva a szervizünk csereeszközt biztosít a javítás idejére a gördülékenyebb munkavégzés érdekében.
1523Aktív ügyfél
152saját szerver
36órán belüli hibaelhárítás
24órás készenlét

Mit mondanak rólunk mások?

2014-ben ismertük meg egymást és azóta dolgozunk együtt. Főként távolból dolgoznak a cégünknek, eddig minden szoftveres problémát távolból azonnal orvosoltak, de az esetleges helyszínen jelentkező gondokat is 1-2 napon belül elhárítják.

Bugárdi Béla

ALAMAX Kft.

Régebben, amikor valami informatikai vagy irodai termék beszerzését terveztük, mindig probléma volt, honnan is szerezzük be a kellékeket. Amióta itt vannak Kisújszálláson is, azóta nem kell ilyenen gondolkozni.

dr. Dékány László

Dr. Dékány Családorvos Kft.

Az előző rendszergazdánkkal sok probléma volt, mióta megbíztuk őket, azóta sokkal gördülékenyebben mennek a céges dolgaink! Profi csapat, csak ajánlani tudom őket.

Árvai Imre

Á + Á Kft.

Nagyon jó csapat, hosszútávon dolgozunk együtt már nem is tudom mióta. Mindig lehet rájuk számítani, ha kijönnek az üzletbe, ha bemegyek hozzájuk, mindig segítőkészek és gyorsan megoldják a problémát.

Jurkovics Sándor

Jurkovics Kft.

Az épület több szintjén problémáink voltak a Wifi lefedettséggel. Ajánlásra jöttek hozzánk és stabilan megoldották nálunk az épület több szintjén is a vezeték nélküli hálózat kiépítését. Azóta mindenkinek öröm használni az internetet.

Jendrolovits Gábor

Dévai Szent Ferenc Kiadó Kft.

Teljesen véletlenül bukkantunk rájuk, azóta az egyesületünknek és a cégünknek a problémáit velük csináltatjuk. Eszközbeszerzésben nagyon jó minőségű termékeket értékesítenek.

Tuza József

Gépcső Kft.

Annyira örültünk neki, amikor megnyílt velünk szemben az üzlet, végre szakmában hozzáértőkkel dolgozhatunk... Természetesenazóta velük dolgozunk együtt.

Hajdú Zsolt

NÉGY VONAL Kft.